När det inte lyfter

Ett par deppdagar har flutit förbi. Ibland är det bara så, att det inte lyfter. Jag vet strategin, jag blundar och siktar framåt. Det vänder en annan dag. Jag knaprar D-vitamin, järn och försöker att fånga det som varit fint i helgen, som att brorsan och svägerskan var här igår kväll och att brorsan var så sjukt rolig. Om jag kan hitta humorn i skrift kan han göra det med ord. Skönt att få skratta. 

De kom och tog barnen en sväng idag oxkså så att vi kunde gå på husvisning. Ära vare Gud i höjden för att slippa ha med sig alla tre på en sån grej. Och inte för att ännu en gång hänga ut andras smak men ändå för att lite grann ändå hänga ut andras smak….den här stolen får man ha SJUKT tighta skinkor för att kunna njuta av. Det har inte jag. 


Tänk sikken liten, spetsig röv som kan sitta där vid fönstervrån och njuta. Så, nu ska jag inte hänga ut andras inredningssmak. Inte en enda gång förrän det är dags igen. 

Kidsen har som vanligt inte tagit hänsyn till deras svårsinnade moderskepp. Tur är väl det.

Gits har som vanligt hämtat vad som bjuds i hallen och klätt sig swagigt.


Och så komma ut ut och ut. Trots gråmulet och tråkigt kallt. Vi lyckades släpa barnen på en lekparkstur och en timmes promenad. Alltså döden i grytan och överallt annars för det här med vinterkläder och småbarn. Man blir alltid lika sugen på att lägga in sig själv på klinik med steril miljö efter ett påklädningspass. Sverige, Sverige älskade skitland. 

Nä hörrni. Gillar inte det här. I morgon vänder det vid 11-kaffet. Tjoflöjt! 

2 reaktioner till “När det inte lyfter

  1. Hehe en sån stol har min Mormor o Morfar på landet, då vi är fem vid bordet åker någon på att sitta i den, är vi fler än fem orkar det kånkas fram riktiga extrastolar. Fördelen med flera rätter till maten att man kan rotera bland stolarna, om man har snälla familjemedlemmar vill säga 😂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s