Andas lätt och flyg hem! 

Lägg inte ut. Fotoförbud. Närå.


Inget bakteriellt. Pumpas full med vettiga meduciner. Snart får jag stryka panna. 
Alltså ungar. Skrämmer ihjäl en. Jag vet en viss storasyster som kommer vara fett avis på ambulans-nallen han fick av sjukvårdarna. Ska be na’ skita i å skaffa krupp för att få en och så lovar jag henne ett Mc Donaldsgosedjur av oss istället, vid tillfälle och inom två år. Cirka. 


Kolla vad Erik just skrev ovan! Medicin?! Nu-sjukvården har börjat med alternativ medicin? Lite New age-flum ällä?


Men det visade sig vara någon form av pedagogisk meducin. Tur jag inte är ett päron som tycker socker är knark och fint att landstinget kan erbjuda room service. Erik försökte beställa pizza hos sköterskan men där gick han bet. Hoppas på höjd landstingsskatt kommande budgetår så att servicen kan förbättras för patienterna och deras hungriga anhöriga.
Bild på vetenskaplig medicin. New age-glassen uppäten.


Kom hem nu min lelle plutt, andas lätt och flyg hem! 

4 reaktioner till “Andas lätt och flyg hem! 

 1. ❤. Åh lilla hjärtat. Falsk krupp är inte kul. Har haft det här med men utan ambulans. Inhalationer och tabletter hjälper! Be läkaren att få ha Betapred hemma utifall det sker igen!

  Gillad av 1 person

  1. Ja, junis har haft nån omgång men inte såhär illa. Vi borde verkligen fått ngt utskrivet, risken är att vi sitter på akuten framöver igen…🙈 Tack för tips, ska komma ihåg! 💗😘

   Gilla

 2. Åh usch. Jag har bara ett barn och har aldrig tänkt på det där med att en måste stanna hemma med de andra. Fy och blä för att inte kunna åka hela gänget. FY OCH BLÄ!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s